onsdag 26 augusti 2009
Lax med quinoa
Här har vi en riktigt lättlagad favorit!
Smörj eller foliera en ugnsform, lägg laxbitarna direkt från
frysen och täck med smaksatt creme fraiche. Vi använde
paprika/chili. In i ugnen på 200 grader tills de är klara
(det märker man på lukten, men annars är det kanske 40 min).
Koka quinoa med buljong.
Som tillbehör hade vi romsås (t.ex. turkisk youghurt, röd caviar & lök),
sallad, tomat och getost.
Eftersom det var lillördag blev det ost och kex till efterrätt.
Blå kornblomst, whiskeycheddar och Polder Gold.
Betyg: 5/5 - en fullträff som lagar sig själv
Etiketter:
caviar,
creme fraiche,
lax,
lök,
quinoa,
romsås,
turkisk youghurt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar